Hol kapható?

   · SPAR csoport  üzleteiben:INTERSPAR, SPAR

   

  ·  AUCHAN, Tesco  hipermarketekben

   

  ·   CBA  üzlethálózatban

   

  ·   Egyes Coop hálózati üzletekben

   

  ·   Több magyarországi  pékség üzleteiben

   

  -  A HORECA több szegmensében (hotelek, éttermek, kávézók, party servicek stb.)

   

  Az alábbi PÉKPONT mintaboltokban:

  1095 Bp., Mester u.38.
  1088 Bp., Rákóczi út. 11.

   

  ROMÁNIÁBAN

  ·    Paillasse franchise pékségek üzlethálózatában (Kolozsvár, Nagybánya, Székelyudvarhely, Déva, Marosvásárhely, Csíkszereda, Tg-Jiu)

   

 

Szeretne Ön is Paillasse látványpékséget?

Paillasse franchise

Érveink - 11 jó ok, miért érdemes Paillasse kenyeret sütnie

 

 

 • A Paillasse tovább javítja minőségi pékségének hírnevét, megkülönbözteti az Ön pékségét az átlagos pékségektől.

 

 • A Paillasse márkanév a régió minőségi pékségei számára van fenntartva – az Ön vevői ezt nagyra értékelik!

 

 • A Paillasse Önt dinamikus marketinggel és reklámkoncepcióval támogatja. Ily módon pozitívan alakíthatja üzleti arculatát, maga mögé utasítva a konkurenciát.

 

 • A Paillasse az Ön számára egyedi kizárólagosságot biztosít az Ön partnereinél.

 

 • A Paillasse gyártása egyre növekvő árbevételt jelent – a kenyér értékesítéséből származó bevétele gondos munkával jelentősen emelkedik.

 

 • A Paillasse típusú kenyér ropogós héját és kiváló ízét a tészta hosszú érési idejének és a különleges lisztösszetételnek köszönheti.

 

 • A Paillasse liszt különleges eljárással nyert és a Paillasse-kenyér sütési eljárásnak megfelelő, szavatolt minőségű lisztkeveréket jelent.

 

 • A Paillasse-tészta az előállítását és pihentetési idejét követően a reggeli és a délutáni sütés számára egyaránt, egész nap rendelkezésére áll.

 

 • A Paillasse-tészta a magas nedvességtartalmának köszönhetően kitűnően alkalmas mélyfagyasztott, elősütött termékek sütésére.

 

 • A Paillasse munkatársaink személyes közreműködésével szavatolja az Ön által sütött termékek ellenőrzött minőségét.

 

 • A Paillasse egy védett márkanév, mögötte Aimé Pouly által, hagyományos sütési módszerek mentén kifejlesztett és kifinomult kézműipari érzékkel előállított, bejegyzett termék áll, melyet már Európa 11 országában több mint 900 pékség gyárt és forgalmaz

 

 

 

Gyakran feltett kérdések - Mit feleljen Ön?

 

Mitől jobb, mint a hasonló árfekvésű termékek?

A Paillasse némileg drágább ugyan, mint más kenyerek, de a minőség és az íz bőségesen kárpótolják a vevőt.


A Paillasse az átlagos kenyérnél valóban drágább, de sokkal tovább megőrzi frissességét, és néhány nap elteltével is élvezhető marad.

Miben más, mint a gyökérkenyerek általában?
 

Ha megkóstolja a Paillasse-t, azonnal érezheti a különbséget: a legtöbb gyökérkenyérnek intenzív savanykás íze van, míg a Paillasse édes maláta ízű.


A neves márkákat gyakran utánozzák! A másolatok megtévesztésig hasonlítanak az eredetire, de minőségben messze alulmaradnak.

Alkalmas a Paillasse szendvics készítésére? Igen, azt javasoljuk, hogy vágjon 5-6 cm vastagságú szeleteket, majd azokat hosszában vágja még egyszer ketté. A ropogós kéreg és a puha kenyérbél ötvözete a fűszerezett vaj hozzáadásával még ízletesebb.
Miért ilyen ropogós a héja?
 

 Az emésztés a rágás által fokozódik, és mivel a Paillasse-ben található keményítőanyag a szervezetben rögtön cukorrá bomlik, a fogyasztó számára ez azonnal használható energiát jelent.


A ropogós kéregnek köszönhetően a kenyér belseje tökéletesen védett, így Ön hosszú idő keresztül is élvezettel fogyaszthatja a kenyeret, hiszen annak nedvességtartalma megmarad.

Miért kell ilyen vastagon meghinteni liszttel?
 
Ahhoz, hogy továbbra is a hagyományoknak megfelelően készíthessük termékünket, a liszttel való kezelés elengedhetetlen; szívesen becsomagolom Önnek a kenyeret.
Mennyire népszerű a Paillasse Európában? A Paillasse-t Európában közel 900 pék állítja elő kézi készítéssel.
Miben különbözik a Paillasse a ciabattától?

A ciabatta olívaolajat és sok élesztőt tartalmaz. A 3-5 órás, élesztővel történő közvetlen kelesztés nem teszi lehetővé az aromák kifejlődését, és kedvezőtlen hatással van a frissen tartásra is. A ciabatta-típusú kenyeret ezért 3 óra leforgása alatt el kell fogyasztani.

 

 

 

 

JelentkezésMiért éri meg?

Az Ön jó hírneve   
Csak minőségi pékségek sütnek Paillasse-kenyeret
Az Ön termékei
Kizárólag Ön értékesít Paillasse-kenyeret partnereinél

Az Ön márkaépítése
Dinamikus marketinggel és reklámmal támogatjuk Önt
Az Ön sikere
Növekszik haszonkulcsa
Az Ön képességei
Képzést és rendszeres kontrollt biztosítunk Önnek és csapatának

5 érv - a minőség mellett

 

 • A szabálytalan pórusok, a ragyogó, lágy és krémszínű kenyérbélzet, továbbá a finom, meleg színekben tündöklő karamellizált kéreg utánozhatatlan ízt és megjelenést kölcsönöznek a Paillasse-nak.
 • Egy eredeti, hagyományosan kézzel készült kenyér. A pék a tésztát kellően hosszan pihenteti, hagyja, hogy kialakulhasson az a teljes aromaskála, amely a kenyér páratlan ízét adja.
 • Kenyér, amelyben a párját ritkítóan ropogós kéreg és a rendkívül puha és kellemes nedvességtartalmú kenyérbélzet kombinációja felejthetetlen és intenzív ízélményt nyújt.
 • Kenyér, amely több napon keresztül is nyugodtan tárolható, hiszen a karamellizált kéreg remekül védi a belsejét, a kenyér sokáig megőrzi rendkívüli nedvességtartalmát, így hosszú ideig élvezhető marad.
 • Egy jól emészthető kenyér, mivel a különösen hosszú kelési időnek köszönhetően a benne található keményítőanyag a szervezetben azonnal egyszerű cukorrá bomlik, ami serkenti az emésztést.

 

 

 

Ajánló

Pékpont